friendly advice on 08000 282 888

The Oatlands Park Hotel

The Oatlands Park Hotel, Weybridge, has just joined the Leaflike portfolio!

Here, Leaflike worked closely with the management to get a feel for the traditional style and character of this hotel and were then able to compliment this with exotic displays and natural stone containers.

Hilton Liverpool

This chic 5* hotel in the centre of Liverpool features some unique designs providing the flare required for such a high profile location.

Having worked with senior management at The Ability Group we were quickly put in touch with the General Manager at Hilton Liverpool in order to save them money. Leaflike worked with all levels of management throughout The Ability Group in order to get the specification finalised.

After a substantial cost saving and installation of in excess of 100 displays, the hotel expressed their pleasure with the result and our exceptional customer service and rapid response throughout the tender process.

Urban Splash Lakeshore

With over 18 months of forging strong relationships between directors at multiple organisations including; Urban Splash, RMG and Camlins Landscape Architects Leaflike successfully delivered completion of this project in early 2012.

With an extremely challenging and complex environment involving a unique landscape specification that was required to flow right through the building, and under a glass roof 7 stories high, Leaflike were put to the test.

Following extensive discussions with our design team and sourcing carefully selected specimens from all across Europe, finally the 700M2 projects was drawn to completion with no less than total satisfaction from the client. Leaflike continue to attend site regularly to provide a comprehensive maintenance and care programme.

The Landmark

The Landmark Hotel, London is internationally renowned for its huge stone atrium and feature preserved Phoenix Palm trees.

Due to the extensive works required during installation Leaflike were required to carry out the operation during the night.

Preserved trees, as high as 40ft, create sustained life and vibrancy to the vast atrium and architectural stone walls. In addition the trees are used to soften up hard edges and create a truly individual, exotic ambience.

Kennington Oval

Leaflike’s first year providing displays right throughout the Kensington Oval cricket ground was celebrated by England’s victory over Australia in the 2009 Ashes, just days after the final installation!

Since, Leaflike have continued to provide our top level service and maintenance on displays ranging from hanging baskets to reception flowers and from table centres to topiary hedging.

Let Leaflike take care of your entire project today and allow yourself to be bowled over by our striking prices!

Thistle Brands Hatch

From winning races to planting flowers it’s a win-win at Brands Hatch! Leaflike have worked with Thistle hotels for over 12 years and at Brands Hatch for 5 years. More regularly Leaflike have gone a stage further and have completely transformed the frontage of this hotel.

As you will see from the images, Leaflike were called in to provide a cost effective solution to boosting the kerb appeal of the Thistle hotel at such a high profile location. By injecting seasonal colour and topiary shapes the impact received from the approach was instantly enhanced.

Leaflike have also provided the full Xmas package as an addition to the main scope of works. From large exterior trees to small table centre pieces, once again Leaflike provided the whole package at exceptional value for money.

CEG

Commercial Estates Group were in the process of refurbishing a new property in Bracknell when they were introduced to Leaflike by the main contractor, who carried out the full refurbishment of the executive marketing suite and reception.

The finishing touches supplied by Leaflike were used to enhance the stunning design, complement the architectural appearance of the building and add a splash of colour to the key locations around the property.

Leaflike used a minimal application of colour in the main reception to draw attention to the spacious feel but still inject the required colour to bring the grey walls and metal balustrade to life.